Home » Aankondiging: mijn speciale ‘story shawls’ collectie

Aankondiging: mijn speciale ‘story shawls’ collectie

Wilma Westenberg working on new FIL series of crochet patterns

Hi allemaal,

Vorige week deelde ik mijn persoonlijke update op mijn blog en Instagram met een foto van mijzelf. Ik wil jullie enorm bedanken voor alle liefde en support. Nadat ik de foto geplaatst had, ontving ik 1000 berichten vol met lieve woorden. Niet een bericht was gemeen of negatief.

Jullie woorden hadden niet alleen een grote impact op mij, ook mijn lotgenoten hebben jullie reacties gelezen. Veel van hen hebben jonge kinderen die er niet zo uitzien als ik en zijn bezorgd over de toekomst van hun kinderen. Worden ze geaccepteerd door de maatschappij, gaan ze veel gepest en nagekeken worden? Jullie massale lieve reacties heeft ook hen hoop gegeven en de goede kant van de mensheid laten zien. 

Speciale serie van haakpatronen

Als ik terugkijk, was het krijgen van een diagnose en in contact komen met lotgenoten hetgeen dat ik nodig had om te worden wie ik ben. Mijn tweede familie woont verspreid over heel de wereld en ik kan niet wachten om hen allemaal te ontmoeten. Tot nu toe heb ik vijf lotgenoten in Amerika ontmoet toen ik daar afgelopen drie maanden was.

Ik wil deze positieve verandering in mijn leven gebruiken als inspiratie voor mijn ontwerpen. Veel van mijn nieuwe haakpatronen zullen speciale patronen zijn die geïnspireerd zijn op en een ode zijn aan mijn lotgenoten die een grote impact op mij hebben gemaakt.

Sommige patronen zijn al klaar om gepubliceerd te worden (verwacht ze ieder moment!), sommige patronen zijn nog in de maak en sommige patronen zijn slechts nog ideeën waar ik komende tijd aan ga werken. Ik kan niet wachten om jullie te laten zien waar mijn moeder en ik de laatste tijd aan hebben gewerkt. Heel bijzonder om onze unieke verhalen met jullie te kunnen delen door middel van haken.

Veel liefs,
Wilma

• Just me hookin’ at the Red Rock State Park ⛰•

 

Yep, that’s right, that’s me! I actually never really share pictures of myself here on Instagram. Mainly to avoid rude comments or questions. I have learnt that the internet can be a mean place when you have a different appearance. And the more followers I got on Instagram, the scarier it became. • I was born with an unknown malignant tumor in my face. Doctors never knew what I had exactly and said I was the only one so far they knew of. One year ago (2017) I did a second opinion and got diagnosed with an ultra rare condition. I started searching on Google and found a few other people with the same condition who look just like me. I see them as my new ‘extended family’. I wrote a blog post with more info, you can find the link in my bio.

 

• It took me three years to find the courage to post a picture and talk about my tumor here on Insta. I want to thank you all for helping me getting here. Thank you for following me and always leaving such nice comments. Thank you dear (crochet) friends who I’ve met the last 12 months for encouraging me. Thank you amazing crochet community for always being so kind and supportive. Words cannot describe how much you mean to me! <3

Een bericht gedeeld door 🔹Wilma Westenberg (@wilmawestenberg) op

4 reacties

 1. Hoi Wilma,
  Fijn dat ik je gevonden heb, ik heb nl je grijze vest op insta gezien en al een hele zoektocht achter de rug omdat ik het patroon niet kan vinden. Ik wil het met vasten paarsgewijs gaan maken, heb de wol al in huis, maar nu het patroon nog. Jij kunt me daar vast aan helpen.
  Ik bewonder je moed om toch een foto te plaatsen. Je bent mooi zoals je bent. Bedenk dat mensen die commentaar op je hebben niet anders kunnen zij kijken anders naar de wereld, kunnen ze ook niet helpen.

 2. Hou moed en hoop in ’t leven.
  Niet eenvoudig (weet ik uit ondervinding), maar creativiteit kan een grote hulp zijn! ZEKER weten!
  Dikke knuf
  Leen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *