Mijn allereerste giveaway!

Bijna twee weken geleden publiceerde ik mijn nieuwste gratis haakpatroon: de Pom Pom Happiness Sjaal. Tijdens het ontwerpen van de sjaal, hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met beginners en het patroon zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Ik heb een video gemaakt van de sjaal, dus mocht je voorkeur hebben voor een video uitleg, dan kan dat ook! Voor de sjaal heb je precies 1 cake nodig (zie foto hieronder).

Giveaway

Om mijn nieuwe haakpatroon te vieren, heb ik besloten een giveaway te organiseren. Een van jullie kan dezelfde cake winnen die in mijn patroon is gebruikt: een 1 cottonflowers cake, kleuren blauw-groen-geel, lengte 650m en dikte 4-draads.

giveaway cottonflowers yarnspom pom happiness sjaal - gratis haakpatroon - Katia Spring Rainbow

HOE DOE JE MEE:
1. Laat hieronder een reactie achter
2. Volg mij op Instagram of Facebook (wat je waarschijnlijk al deed, anders kwam je hier niet terecht hihi).
3. Tag vrienden op Instagram of Facebook die dit ook zouden willen winnen!

De giveaway is wereldwijd en sluit op maandag 11 september om 23.59u UTC (omgerekend is dat 2 uur ‘s nachts Nederlandse tijd).

 

You Might Also Like

 • Yvonne van Nierop
  10 september 2017 at 9:36 pm

  Wat leuk! Die zou ik graag willen maken. Ik vind het een mooie uitdaging.

 • Amy
  10 september 2017 at 2:48 am

  This is awesome of you to have this giveaway. I just love the yarn cake in the post, very beauttiful.

 • Jolanda Pijnenburg
  9 september 2017 at 8:15 am

  Wat leuk zeg een give away ik doe graag mee. En zeker voor deze heerlijke kleurtjes ik vind ze geweldig. Ik waag een kansje de avondenzijn al weer lang genoeg om lekker te haken. Groetjes Jolanda

 • Patricia Caminada
  8 september 2017 at 9:06 pm

  Wat leuk, die give-away. Het is een prachtige omslagdoek en een mooie kleur om hem in te maken. Het patroon staat al op mijn “to do”lijst, maar die is al erg lang. Ik waag een kansje voor de cake. 🙂