Home » Persoonlijke update: ik heb mijn banen opgezegd en ga fulltime patronen ontwerpen!

Persoonlijke update: ik heb mijn banen opgezegd en ga fulltime patronen ontwerpen!

wilma westenberg haakblogger gratis haakpatronen

Hello all! Ik realiseer mij net dat dit mijn allereerste persoonlijke blogpost is – verder heb ik alleen maar haakpatronen gedeeld! Tijd voor een persoonlijke update, ik heb super exciting nieuws namelijk. Per 1 januari 2018 heb ik mijn huidige banen opgezegd en begin ik voor mezelf. Ik ga mij volgend jaar fulltime focussen op het ontwerpen van haakpatronen en het runnen van mijn blog(s). Dit is werk dat ik vanuit huis kan doen en valt daarom goed te combineren met reizen. Iets wat ik volgend jaar ook veel ga doen: daarover later deze week meer!

De afgelopen twee jaar heb ik naast mijn banen – en fulltime WO-master in 2016 niet te vergeten – ook nog aan mijn blog wilmade.com gewerkt. Hier had ik slechts beperkt de tijd voor. Met alleen de avonduren en weekenden kon ik minder haakpatronen ontwerpen en publiceren dan ik eigenlijk gewild had, maar desondanks liep het toch best lekker. Uiteindelijk liep het aantal bezoekers en samenwerkingen dit jaar zo uit de hand, dat ik besloten heb volgend jaar meer tijd te creëren en fulltime hiermee verder te gaan.

Vorige week was mijn laatste werkweek die ook nog eens extra bijzonder was, want ik bezocht een conferentie in Zwitserland. Speciale afsluiting van mijn baan! Ik werkte vier dagen in de week op de communicatie- en PR-afdeling en mijn werkzaamheden richtten zich vooral op het beheren van websites, social media en organiseren van events. Ik ga mijn collega’s zeker missen, maar kijk ook erg uit naar dit volgende avontuur. Eindelijk sta ik officieel geregistreerd als ondernemer, iets wat ik altijd al heb gewild.

Wat dit eigenlijk voor jullie gaat betekenen: vaker gratis haakpatronen hier op mijn website! Yiiihaaa ik kan niet wachten om te beginnen, ik had het afgelopen jaar super veel ideeën, maar kwam er gewoon niet aan toe door gebrek aan tijd. Eerst nog even genieten van de feestdagen en daarna tijd om te knallen en mijn creativiteit de vrije loop te laten!

Fijne feestdagen allemaal! x

P.s. je kan mijn haakpatronen ook volgen op InstagramFacebook en Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *