Home » Persoonlijke update: wij gaan naar Amerika!

Persoonlijke update: wij gaan naar Amerika!

Wij gaan naar Amerika en Vogue Knitting Live

2018 wordt een fantastisch jaar met veranderingen waar ik erg naar uitkijk. Ook op het gebied van reizen. Na maanden voorbereiding kan ik eindelijk onze plannen delen: Koen (mijn vriend) en ik gaan naar Amerika voor een paar maanden! We vliegen morgen al en komen ergens in april terug. Ik kan niet wachten om dagelijks mijn favorite Amerikaanse handwerkwinkels te bezoeken: Michael’s, JOANN en Hobby Lobby! Een veelbelovende start van het nieuwe jaar.

We gaan naar Amerika voor zowel werk als vakantie. Het Nederlandse bedrijf waar mijn vriend werkt heeft een vestiging in Amerika en moedigt uitwisseling tussen de twee locaties aan. Het is altijd een droom van mij geweest wat langer in Amerika te blijven – ipv maar 2 weekjes vakantie – en ook Koen vindt het idee om naar het buitenland te gaan erg leuk. Het is nu ook een perfecte moment, aangezien ik voor mijzelf ben begonnen en eenvoudig met Koen meekan.

LoveCrochet cocktail party

Onze reis begint met een 10-daagse trip door New York. De eerste dagen worden echt ontzettend gaaf! Donderdagavond ga ik naar een cocktailfeest van LoveCrochet.com waar ik veel Amerikaanse en Canadese haakbloggers ga ontmoeten, zoals Stephanie van AllAboutAmi wie ik echt enorm goed vind. Toen ik net begon met haken en alleen nog maar kerstboompjes gemaakt had, kwam ik via internet bij haar Minionpatroon terecht. Hier heb ik 2 weken aan gewerkt en veel van geleerd. Super gaaf dat ik haar na 2 jaar contact via Instagram nu in het echt ga ontmoeten! Ik kijk ontzettend veel uit naar de inspirerende bloggers die ik ga ontmoeten.

Vogue Knitting Live

Maar dat is nog niet alles! Zaterdag ga ik naar Vogue Knitting Live, een 3-daags evenement in New York met designer fashion shows en kunstgalerijen in het thema van breien. Ondanks dat ik zelf niet van het breien ben (nog nooit gedaan zelfs) is het de plek om te zijn als creatieveling! De dag staat in het teken van garen, inspiratie en het ontmoeten van mede (haak- en brei)ontwerpers.  En misschien, heel misschien, ga ik een poging wagen in de ‘Knitting (breien) Beginners Lounge’.

Subway Yarn Storm

Wacht, er is nog meer leuks! Zaterdagochtend doe ik mee aan de zogeheten Subway Yarn Storm. Het idee is dat een grote groep mensen bij elkaar komt en random mensen gaat verrassen door iets geks te doen, zoals een flashmob bijvoorbeeld. Met een grote groep haaksters en breisters die allemaal naar Vogue Knitting Live gaan, verzamelen we in een metro in New York waar we tegelijkertijd gaan haken en breien. Het wordt super leuk en ik zal na de tijd de grappige beelden met jullie delen!

Weekendreisjes

Na 10 dagen reizen door New York – zie onze route hieronder – blijven we een tijdje in Maryland, vlakbij Washington D.C. We gaan goed gebruikmaken van onze vrije tijd in Amerika en hebben al veel weekendreisjes op de planning staan, zoals Washington D.C., Richmond, Baltimore, Charlottesville en Philadelphia. De laatste twee weken gaan we weer op een grote tour, maar we weten nog niet waarheen. We houden de goedkope vliegtickets in de gaten en ik hoop dat er een mooie deal naar Hawaii komt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *