Home » Wij gaan trouwen in Las Vegas!

Wij gaan trouwen in Las Vegas!

Over precies drie maanden is het zover: Koen en ik geven elkaar het ja-woord! Sinds januari zijn we officieel verloofd, maar de trouwplannen hadden we eigenlijk al jaren. En ook de locatie weten we al vanaf het begin: Koen en ik gaan trouwen in Las Vegas!

Waarom trouwen in Las Vegas?

Qua trouwplannen zaten we gelukkig altijd op één lijn. We hebben allebei geen behoefte aan een mega groot feest en al het geregel en gedoe dat daarbij komt kijken. Trouwen doen we voor onszelf en de mooie herinnering. Een bruiloft in het buitenland is ideaal – gewoon lekker met ons tweetjes op een bijzondere locatie. We houden allebei enorm veel van reizen, dus trouwen in het buitenland past echt bij ons. En we hebben dan meteen de bruiloft en huwelijksreis in één!

Maar waarom nou trouwen in Las Vegas? Het had natuurlijk overal kunnen plaatsvinden. Persoonlijk ben ik echt enorm fan van Amerika. Altijd al geweest. Koen grapt wel eens dat ik in het verkeerde continent geboren ben, dus dat we in Amerika gaan trouwen, ligt wel voor de hand. Mijn ouders zijn tien jaar geleden ook (voor de tweede keer, renewal of vows) in Las Vegas getrouwd en dat was heel erg tof. Toen ik Koen vroeg of hij daar ook met mij zou willen trouwen, vond hij het prima.

Speciale trouwlocatie

Qua trouwlocatie wilden we eerst een typische Wedding Chapel in Vegas boeken. Maar uiteindelijk hebben we iets super tofs gevonden wat nog beter bij ons past. Het is uniek en heet een pop-up wedding waarbij je letterlijk OVERAL kan trouwen: in de woestijn (of andere mooie nationale parken), op het strand, op straat.. Wij hebben gekozen om de ceremonie plaats te laten vinden op het dak van een enorm hoog gebouw downtown Las Vegas, bij zonsondergang, met uitzicht op de strip en bergen op de achtergrond.

Wie gaan er mee?

Oorspronkelijk was het idee gewoon met z’n tweetjes te gaan, maar inmiddels zijn alle 9 tickets geboekt: onze ouders en zusjes(+1) gaan ook mee! Hier en daar moest er even aan het idee gewend worden, een reis naar Amerika is natuurlijk niet niks.. maar de groep is inmiddels compleet en de vakantievoorbereidingen zijn gestart.

Wij hebben er in ieder geval zin in en kijken uit naar de rondreis (west-coast here we come!) en de bijzondere dag met familie op 30 november.

trouwen in las vegas

3 reacties

 1. Hey Wilma,
  Wauw, dat hoor je ook niet elke dag. haha. Maar wat ontzettend gaaf dat je daar gaat trouwen. Fijn dat jullie samen op 1 lijn zaten. Ik wens je alvast veel plezier met de voorbereidingen en natuurlijk met de hele reis.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *